Om oss på Gunnesgårdens kattpensionat

Att ha en gård full med djur har alltid stått högt på önskelistan och det som var en dröm kunde förverkligas när vi 2013 flyttade till den idylliska Gunnesgården utanför Varberg. Efter funderande, mätande och ritande så skapade vi Gunnesgårdens kattpensionat. Vårt mål var ett kattpensionat med en varm familjär känsla, god service och omtanke och gott om plats för katterna att röra sig. Kattpensionatet drivs av mig, Anna och ibland tittar min man Glenn in och hjälper till.

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur. Katter, hundar, fåglar och hästar ja alla slags djur har alltid funnits i familjen. Idag finns det hästar, egna och inakorderingar, hundarna Alfons och Alva och våra katter Lisa, Hjalmar och Otto på Gunnesgården.

Vi har 2 "barn" Isabell och Robbin. (De förblir alltid våra barn fast de hunnit bli 28 och 30 år). De har flyttat och skaffat egna små familjer. De hjälper gärna till på gården och med kattpensionatet om det skulle behövas.

Har jobbat större delen av mitt arbetsföra liv med service, mycket kontakt med människor men det får jag säga att kontakten med alla dessa härliga katter slår det mesta. Alla är speciella på sitt lilla vis. Vissa kan man busa med, andra vill bara gosa och så finns det de som bara vill vara nära men inte röras. Många säger att jag har det härligaste jobbet man kan tänka sig och det har jag! MEN samtidigt är det ett mycket ansvarsfullt arbete. Jag tar ju faktiskt hand om andras älskade "barn".

Vi har utökat vår verksamhet med en liten butik. Där säljer vi St Hippolyt, ett mycket naturligt och sunt hästfoder, Dr Schaette Det naturliga hästapoteket och Doggy/Bozita katt och hundfoder. Detta fodret får katterna som gästar oss att äta. Vi har även några boxar i stallet för inakordering.

 

Livet på landet är underbart!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.