Four Friends Katt & Hundfoder

Tanken med FourFriends är att göra en mat som får din katt och hund att bli frisk, stark och strålande - inifrån och ut eftersom vi vet att mage och hälsa går hand i hand.

Vi använder enbart högklassiga råvaror och det finns inte en ingrediens i onödan i recepten som utfyllnad. Hundar och katter är karnivora djur, dvs köttätare och det har vi tagit hänsyn till och har mycket kött i våra recept

Eftersom våra produkter är gjorda på rena råvaror så smakar och luktar de också gott. Det gäller allt i FourFriends-serien från torrfoder, korvar till belöningsgodis för både katten och hunden. Nyttigt kan vara gott!

 Ett av de vanligaste problemen hos katt är FLUTD (feline low urinary tract disease) vilket oftast orsakas av en inflammation i urinblåsan. Bakteriella inflammationer är väldigt ovanligt hos katten. Därför är en behandling med antioxidanter från havtornsextrakt effektivare än tranbärsextrakt som motverkar bakterier. Havtorn är känd som ett effektivt skydd mot inflammationer i urinblåsan, vilket kan leda till bildning av urinsten. Som grädde på moset mår alla kattens slemhinnor i hela kroppen bra av havtornsextrakt. Därför har vi tillsatt havtornextrakt i vår kattmat Sensi Cat Duck & Potato. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.